Värkreducerande massage i Huddinge

Varmt välkomna in till bloggen även denna dag så här mitt i december. Det har varit mycket på jobbet här i Hägersten så här innan jul, det är då vi har som mest att göra. Min rygg värkte och ömmade för jag är inte van att stå och gå och lyfta så mycket som jag gjort den senaste tiden. Det var dags att göra något bra för mig själv och om detta ska jag berätta för er i dag. Jag har gått till ett ställe som heter Nadias Natur Hälsa och fått en underbar värkreducerande massage i Huddinge. Det var helt underbart att få komma dit och få rygg och övriga kroppen masserad och insmord i väldoftande och välgörande oljor. Det var längesedan jag blev så avslappnad och mådde så gott som efter denna massage. Det här tyckte jag var så bra så jag önskar att fler skulle få uppleva detta. Jag blev väldigt imponerad av hur bra den här massagen var och det är flera saker förutom massage som det går att få hjälp med, till exempel indisk massage eller hot stone massage eller till och med healing. Det finns välgörande och läkande krafter i healing och det här är något jag ska prova längre fram. Det var väldigt lyxigt att få känna hur smärtan och tröttheten i rygg och övriga kroppen försvann. Det var det bästa som jag gjort på länge, när jag bokade tid till Nadias Natur Hälsa och fick den här, även prisvärda massagen, måste jag säga. Nu prioriterade jag att göra något bra för mig själv och då tycker inte jag att några hundralappar är särskilt dyrt. Tid kan du boka direkt via hemsidan eller så går det givetvis bra att ringa. Tusen tack för att du läste här i bloggen idag!