Högkvalitativt garn på Mormorsrutan

God afton önskar jag till alla er läsare som väljer att komma in hit till bloggen även denna kväll och jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin dag. Ni som följer mig här i bloggen vet ju att jag tycker om att berätta om allt möjligt och idag var jag och köpte garn i Eksjö och kom då på när jag stod inne i butiken som heter Mormorsrutan att det här måste jag bara få berätta om. Det finns säkert många fler häromkring i trakterna som tycker om att handarbeta precis som jag, och som säkerligen skulle ha glädje av att köpa garn i denna fantastiska affär. Mormorsrutan är till för alla oss som är ute efter högkvalitativt garn i Nässjö, Vetlanda, Tranås eller i Eksjö. Och det ska jag säga med en gång, att nu när jag var inne på Mormorsrutan idag igen, så hörde jag folk tala alla möjliga olika dialekter så det här är alltså en affär som många tycker om att åka till, även om de inte är här ifrån våra trakter. Det här är ju helt enkelt en helt suverän butik. 

 

Jag sitter här och ser på Bingolotto. I reklampausen satte jag på en panna kaffe och nu har jag fått mig en styrketår och kan koncentrera mig på det rätt så komplicerade mönstret på den tröja jag just nu stickar. Att se på tv och sticka samtidigt är inget problem, det lärde jag mig i min ungdom alla redan. Jag har köpt allt garn som jag behöver på Mormorsrutan till den här tröjan och det blev verkligen inte särskilt dyrt. De har alla möjliga slags garner i olika färger och kvaliteter. Det här är verkligen Butiken med stort B för alla oss som är intresserade av att köpa garn. När tröjan är klar kanske jag skriver även om det här i bloggen!