Vill du bleka tänderna på Gotland?

God morgon alla min fina läsare och välkomna in till bloggen idag också, och jag hoppas att ni ska tycka om de inlägg som jag ska skriva till er idag. Jag har nämligen kommit i kontakt med en tandläkare som utför tandblekning på Gotland, som jag tror att många som intresserar sig för tandblekning på Gotland skulle tycka om att besöka. Tack vare att jag tycker att det här företaget är så bra så ville jag berätta om detta för er så här i dagen allra första inlägg, kära läsare. Företaget som jag pratar om heter Din Tandhygienist Harriet.  

 

Det här är en tandläkare som verkligen bryr sig om sina patienter och som alltid ser till att alla ska bli så nöjda som möjligt. De är väldigt noggranna på den här tandläkarmottagningen och ser hela tiden att vara uppdaterade på de senaste behandlingsmetoderna och även känna till allt nytt som händer inom branschen. Jag har flera vänner som också går till Din Tandhygienist Harriet och vi är faktiskt väldigt glada över att vi har en så här bra tandläkare. Så till er läsare som söker efter en tandläkare för vanlig allmän tandvård, eller om ni är mer specifikt intresserade av att få hjälp med en tandblekning här på Gotland på en riktig professionell mottagning, ska ni definitivt gå till Din Tandhygienist Harriet. Det är vanligt idag att tandblekning utförs på var och varannan skönhetssalong. För egen del tycker jag faktiskt det känns allra tryggast att vända sig till en riktig tandläkare, som har en skyldighet att arbeta utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Det är inte dyrare att bleka tänderna hos en riktig tandläkare, än vad det är att gå till någon skönhetssalong.